Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής των Testament
News

Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής των Testament

Με ανακοίνωση τους οι Testament κάνουν γνωστό ότι ο τραγουδιστής τους, Chuck Billy, η γυναίκα του αλλά και μέλη του crew της μπάντας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται με την επιστροφή του συγκροτήματος από την ευρωπαϊκή περιοδεία πολλά από τα μέλη ένιωσαν αδιαθεσία, έτσι με τις συμβουλές των γιατρών έκαναν τεστ για τον κορωνοϊο και τα αποτελέσματα που προαναφέραμε βγήκαν το πρωί της Κυριακής.

Ακολουθεί το κλείσιμο της ανακοίνωσης:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην ασφάλεια μας, βρισκόμαστε σε καραντίνα και προσπαθούμε να επανέλθουμε υγιείς. Στέλνουμε επίσης τις ευχές και τις προσευχές μας στους φίλους μας που είναι επίσης άρρωστοι αλλά και στους φίλους μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είμαστε ασφαλείς στα σπίτια μας και ζητάμε από τους οπαδούς μας να κάνουν το ίδιο. Φροντίστε ο ένας τον άλλο και μείνετε υγιείς για να συνεχίσουμε το thrash στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον». 

To νέο άλμπουμ των Testament, Titans of Creation, κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου ενώ το συγκρότημα είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Release Athens μαζί με τους Sabaton και τους Amon Amarth στις 22 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ