Θέλετε να υιοθετήσετε μία στοιχειωμένη κούκλα; Να η ευκαιρία!
News

Θέλετε να υιοθετήσετε μία στοιχειωμένη κούκλα; Να η ευκαιρία!

Αν ψάχνετε κάτι που θα δώσει νέα πνοή στο ντεκόρ του σπιτιού σας, δεν χρειάζετε να ψάξετε άλλο. Κάναμε τη δουλειά για εσάς!

Έχουμε μια στοιχειωμένη κούκλα με το όνομα Ann!

Και είναι ευκαιρία πιστέψτε μας.

Η ιστορία ξεκινάει περίπου 100 χρόνια πίσω, όταν μία γυναίκα με το όνομα Lois ήταν νοσοκόμα στο σανατόριο Waverly Hills του Κεντάκι (θεωρείται από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο), και φρόντιζε παιδιά με φυματίωση από το 1919 έως το 1935. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε εμβόλιο για την ασθένεια και οι περισσότεροι ασθενείς κατέληγαν νεκροί.

Waverly_Hills

Η γυναίκα κράταγε λεπτομερές ημερολόγιο και υποστήριζε σε αυτό ότι οι ψυχές των νεκρών παιδιών την ακολουθούσαν στο σπίτι της.

Η λύση που της έδωσε κάποιος ήταν να πάρει πορσελάνινες κούκλες έτσι ώστε οι ψυχές των παιδιών να ξεκουραστούν μέσα σε αυτές.

Waverly_Lois

Μέσα στην κούκλα για την οποία μιλάμε εδώ, σύμφωνα με το ημερολόγιο της νοσοκόμας, υπάρχει η ψυχή της Ann, ενός κοριτσιού που φοβόταν το σκοτάδι, για αυτό μπορείς να ακούσεις την κούκλα να κλαίει μέσα στο σκοτάδι, ενώ υπάρχουν καταγραφές ότι κουνούσε το χέρι της και ένα δάκρυ τρέχει από το μάγουλο της.

Και γιατί σας τα λέμε όλα αυτά;

Γιατί αυτή η κούκλα έχει μπει σε διαδικασία… υιοθεσίας από τους ιδιοκτήτες της μέσω του site The-line-up.com.

Μάλιστα υπάρχει και μετάδοση σε live streaming με την κούκλα, για δύο εβδομάδες έτσι ώστε ο κόσμος να παρατηρήσει οτιδήποτε παράξενο στη συμπεριφορά της Ann.

Μπορείτε λοιπόν να χαζέψετε τη ζωντανή μετάδοση. Δεν μπορείτε να πείτε πάντως, όλο ευκαιρίες σας βρίσκουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: