The Last Of Us: Η πρώτη εικόνα από την πολυαναμενόμενη σειρά του HBO
News

The Last Of Us: Η πρώτη εικόνα από την πολυαναμενόμενη σειρά του HBO

Την πρώτη εικόνα από την τηλεοπτική μεταφορά του Last of Us παρουσίασε ο shorunner, Neil Druckmann. Σε αυτή βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστές, Pedro Pascal και Bella Ramsey να κοιτάζουν από μακριά τα συντρίμμια ενός αεροπλάνου.

O Pedro Pascal υποδύεται τον Joel έναν σκληροτράχηλο άνδρα που βασανίζεται από τα τραύματα και τις αποτυχίες του παρελθόντος και διασχίζει τη διαλυμένη από μία πανδημία Αμερική ενώ παράλληλα έχει υπό την προστασία του ένα μικρό κορίτσι που αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.

H Bella Ramsey (που έκλεψε την παράσταση ως  Lyanna Mormont στο GOT) υποδύεται μία 14χρονη ορφανή που ο μόνος κόσμος που έχει γνωρίσει είναι αυτός της καταστροφής. Βιώνει μία εσωτερική πάλη ανάμεσα στην οργή και την προσπάθεια να νιώσει ότι ανήκει κάπου ενώ η πραγματικότητα λέει ότι ίσως να αποτελεί το κλειδί για τη σωτηρία όλων.

Η σειρά που βασίζεται στο παιχνίδι εξελίσσεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του μοντέρνου πολιτισμού. Ο Joel αναλαμβάνει την αποστολή να βοηθήσει την πιτσιρίκα να ξεφύγει από μία καταπιεστική ζώνη καραντίνας και κάτι που ξεκινάει ως απλή δουλειά καταλήγει σε μία τρομερά δύσκολη διαδρομή που πρωταρχικό στόχο έχει την επιβίωση.

Η πρεμιέρα αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022 και λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουμε να βλέπουμε πιο συχνά υλικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ