The Last of Us: Ο Pedro Pascal πρωταγωνιστής στη σειρά του HBO
News

The Last of Us: Ο Pedro Pascal πρωταγωνιστής στη σειρά του HBO

Στα πρόσωπα δύο ηθοποιών που πέρασαν από το Game of Thrones βρήκε το HBO τους πρωταγωνιστές για το τεράστιο πρότζεκτ της τηλεοπτικής μεταφοράς του video-game, The Last of Us που ετοιμάζεται αυτή την εποχή.

O Pedro Pascal θα υποδυθεί τον Joel έναν σκληροτράχηλο άνδρα που βασανίζεται από τα τραύματα και τις αποτυχίες του παρελθόντος και διασχίζει τη διαλυμένη από μία πανδημία Αμερική ενώ παράλληλα έχει υπό την προστασία του ένα μικρό κορίτσι που αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.

Στο πλευρό του θα είναι η Bella Ramsey (που έκλεψε την παράσταση ως  Lyanna Mormont στο GOT) στο ρόλο μία 14χρονης ορφανής που ο μόνος κόσμος που έχει γνωρίσει είναι αυτός της καταστροφής. Βιώνει μία εσωτερική πάλη ανάμεσα στην οργή και την προσπάθεια να νιώσει ότι ανήκει κάπου ενώ η πραγματικότητα λέει ότι ίσως να αποτελεί το κλειδί για τη σωτηρία όλων.

Ο Pedro Pascal, πρωταγωνιστεί φυσικά και στο Mandalorian όπου και εκεί έχει υπό την προστασία του ένα πολύ διαφορετικό πλάσμα (τον Baby Yoda).

Η σειρά που βασίζεται στο παιχνίδι εξελίσσεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του μοντέρνου πολιτισμού. Ο Joel αναλαμβάνει την αποστολή να βοηθήσει την πιτσιρίκα να ξεφύγει από μία καταπιεστική ζώνη καραντίνας και κάτι που ξεκινάει ως απλή δουλειά καταλήγει σε μία τρομερά δύσκολη διαδρομή που πρωταρχικό στόχο έχει την επιβίωση.

Showrunner στο The Last of Us θα είναι ο Craig Mazin.

The Last of Us

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ