The Irishman: Αυτό είναι το trailer για την ταινία του Σκορσέζε με Πατσίνο, Ντε Νίρο και Τζο Πέσι!
News

The Irishman: Αυτό είναι το trailer για την ταινία του Σκορσέζε με Πατσίνο, Ντε Νίρο και Τζο Πέσι!

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία “The Irishman” του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, απατεώνας και εγκληματίας ο οποίος συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα.

Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.

Θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι ο Σκορσέζε χρησιμοποίησε για την ταινία ειδική τεχνολογία για να κάνει τους πρωταγωνιστές να φαίνονται νεότεροι από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Το Irishman έρχεται στο Netflix κάποια στιγμή το Φθινόπωρο αλλά θα κάνει και ένα πέρασμα από τους κινηματογράφους, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή του στα όσκαρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ