The Falcon and the Winter Soldier: Η εμφάνιση-έκπληξη και τι σημαίνει για το μέλλον του MCU
News

The Falcon and the Winter Soldier: Η εμφάνιση-έκπληξη και τι σημαίνει για το μέλλον του MCU

Το πέμπτο επεισόδιο του The Falcon and the Winter Soldier προβλήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε και ήταν με διαφορά το καλύτερο της σειράς μέχρι στιγμής, βάζοντας τις βάσεις για το φινάλε που ακολουθεί σε λίγες ημέρες.

Ανάμεσα στις πολλές και σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του Captain America, είχαμε και την μικρή εμφάνιση ενός χαρακτήρα που κανένας δεν περίμενε, αφού είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η 11 φορές βραβευμένη με Emmy, Julia Louis-Dreyfus, έκανε το ντεμπούτο της στο ρόλο της Contessa Valentina Allegra de Fontain και αναμένεται να έχει σημαντική παρουσία στο μέλλον του MCU.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην παραγωγή που επικαλείται το Vanity Fair, η πρώτη παρουσία της Julia Louis-Dreyfus ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην ταινία της Black Widow όμως τα πλάνα άλλαξαν με την πανδημία και το ανακάτεμα της τράπουλας στις ημερομηνίες πρεμιέρας, που έφερε το The Falcon and the Winter Soldier χρονικά νωρίτερα από την ταινία με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι μέσα από τα κόμικ που μπορεί να ακολουθήσει η Contessa Valentina Allegra de Fontain και ανάμεσα τους είναι αυτός της Madame Hydra. Στην ολιγόλεπτη συμμετοχή της στη σειρά της Marvel που προβάλλεται αυτή την εποχή, η Contessa δίνει την κάρτα της στον John Walker σε μια κίνηση που θύμισε πολύ Nick Fury, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ετοιμάζει τη δική της ομάδα με σκοπούς αρκετά διαφορετικούς από αυτούς των Avengers.

Αν η συμμετοχή της στην ταινία της Black Widow επιβεβαιωθεί, τότε θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι σκοπεύει να δώσει μία παρόμοια κάρτα στη Yelena Belova που υποδύεται η Florence Pugh.

Τα σχέδια της Marvel για τη Julia Louis-Dreyfus είναι μεγάλα και αναμένεται να τα δούμε να ξεδιπλώνονται κατά τη διάρκεια της 4ης φάσης του MCU που βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ