Τι θα παίξουν οι Iron Maiden στην Ελλάδα;
News

Τι θα παίξουν οι Iron Maiden στην Ελλάδα;

Το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή των Iron Maiden στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Legacyof the Beast περιοδείας και φυσικά υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά ταυτόχρονα και μία απορία για το περιεχόμενο αυτή της περιοδείας, αφού πρώτον τους είχαμε το 2018 στο αρχικό της σκέλος και δεύτερο έχουν και νέο άλμπουμ πλέον.

Όλες οι απαντήσεις όμως δόθηκαν από την ανακοίνωση που περιελάβανε και μία τοποθέτηση του μάνατζερ της μπάντας, Rod Smallwood.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε το setlist θα αλλάξει λίγο για να μπουν σε αυτή τραγούδια από το Senjutsu και να προστεθούν σκηνικά εμπνευσμένα από τον δίσκο. Οπότε έχουμε κάτι ενδιάμεσο. Ούτε εντελώς Senjutsu αλλά και αυτό που είχαμε δει το 2018.

Αναλυτικά το σκέλος των δηλώσεων του για το θέμα: 

«Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην παραγωγή και στο setlist για να προσθέσουμε μερικά τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Senjutsu» και σχεδιάζουμε να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια. Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο “Senjutsu κόσμο” τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά».

Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία του OAKA εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ