Θα μας τρελάνουν αυτοί στο Game of Thrones: Δεν θα κάνουν spoiler λένε στα βιβλία
Game of thrones

Θα μας τρελάνουν αυτοί στο Game of Thrones: Δεν θα κάνουν spoiler λένε στα βιβλία

Η κουβέντα είχε ξεκινήσει από τη στιγμή που όλοι συνειδητοποίησαν πόσο μεγάλη επιτυχία είναι το Game of Thrones και πόσο αργοί είναι οι ρυθμοί στη συγγραφή του George RR Martin.

Θυμίζουμε μόνο ότι το τελευταίο μέχρι σήμερα βιβλίο της σειράς είχε κυκλοφορήσει το 2011. Τη χρονιά δηλαδή που έκανε δηλαδή πρεμιέρα ο πρώτος κύκλος του Game of Thrones.

Όλοι συζητούσαν για το τι θα γίνει όταν η σειρά θα φτάσει στα γεγονότα των βιβλίων. Σε αυτό το σταυροδρόμι έχουμε φτάσει ήδη με τον Martin να δηλώνει στις αρχές του χρόνου ότι δεν έχει τελειώσει το έκτο του βιβλίο έτσι η έκτη σεζόν θα προηγηθεί.

Και καταλήξαμε, ότι θα μάθουμε πρώτα από την τηλεόραση τι συμβαίνει στην τεράστια αυτή ιστορία και είχαμε αρχίσει να το αποδεχόμαστε.

Και τώρα ήρθε ο ένας από τους παραγωγούς της σειράς, ο David Benioff, μιλώντας στο EW να μας πει να μην ανησυχούμε γιατί η σειρά δεν θα κάνει spoiler -λέει- στα βιβλία.

Ο κόσμος συζητά πολύ για το αν θα κάνουμε spoiler στα βιβλία και πραγματικά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πολλά από αυτά που κάνουμε έχουν μεγάλες αποκλίσεις από τα βιβλία μέχρι αυτό το σημείο. Και παρά το γεγονός ότι κάποια γεγονότα παραμένουν ίδια δεν θα μιλήσουμε πολύ γι αυτά. Ο κόσμος θα εκπλαγεί όταν διαβάσει τα βιβλία που ακολουθούν μετά τη σειρά. Υπάρχουν τόσες πολλές αποκλίσεις σε τόσους πολλούς τομείς μέχρι το τέλος.

Όσο πάντως και να προσπαθεί είναι δύσκολο να μας πείσει για κάτι τέτοιο και θα θέσουμε το πολύ απλό και πιο γνωστό παράδειγμα. Τζον Σνόου.

Στο τέλος και του πέμπτου βιβλίου και της πέμπτης σεζόν τον αφήνουμε ετοιμοθάνατο. Στις 24 Απριλίου θα μάθουμε τι θα συμβεί από την πρεμιέρα της σειράς. Είναι αυτό spoiler για την εξέλιξη των βιβλίων ή δεν είναι; Προφανώς και είναι.

Το γεγονός ότι κάποια πράγματα στα βιβλία θα γίνουν διαφορετικά δεν πάει να πει ότι η ιστορία δε θα έχει παρόμοια εξέλιξη.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ