Θα καθυστερήσει το άλμπουμ των Machine Head
News

Θα καθυστερήσει το άλμπουμ των Machine Head

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει ότι οι Machine Head θα μπουν στο στούντιο τον Νοέμβριο για να ολοκληρώσουν τη δουλειά πάνω στο νέο τους άλμπουμ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νοέμβριος πέρασε και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά του συγκροτήματος.

Ήρθε λοιπόν ο Robb Flynn να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει. Η μπάντα δεν μπήκε στο στούντιο γιατί πολύ απλά δεν ήταν έτοιμα τα τραγούδια.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός δίσκος για εμάς. Σε νέα εταιρεία, με νέο μέλος και θα αποτελεί και τον διάδοχο του Locust οπότε όλα τα μάτια είναι πάνω μας. Αυτός ο δίσκος δεν πρέπει να είναι βιαστικός, πρέπει να είναι σπουδαίος. Πρέπει να είναι ένα κλασσικό Machine Head άλμπουμ. Πρέπει να είναι διαχρονικό.

Η Nuclear Blast συμφώνησε και μας είπε «Ποιος ενδιαφέρεται για το αν θα βγει τον Απρίλιο ή τον Αύγουστο; Σε πέντε χρόνια ο κόσμος θα θυμάται μόνο αν είναι σπουδαίος δίσκος ή όχι. Ήταν μια αναζωογονητική κουβέντα, και είμαστε ευγνώμονες που αισθάνονται έτσι.

Θα μπούμε στο στούντιο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Έχουν έτοιμα πέντε με έξι demo τραγουδιών και θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε demo μέχρι τη μέρα που θα μπούμε στο στούντιο.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή».

Υπομονή λοιπόν, αφού με τέτοιο χρονοδιάγραμμα το νέο άλμπουμ δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν τον Αύγουστο του 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ