Θα είναι η νέα ταινία του Doctor Strange το πρώτο θρίλερ της Marvel;
News

Θα είναι η νέα ταινία του Doctor Strange το πρώτο θρίλερ της Marvel;

Από τις 21 Ιουλίου όταν και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για την 4η φάση του MCU, η μεγαλύτερη συζήτηση έχει γίνει για το Multiverse of Madness, την δεύτερη ταινία του Doctor Strange. O σκηνοθέτης, Scott Derrickson είχε τονίσει ότι αυτή θα είναι η πρώτη τρομακτική ταινία του MCU με πολλά gothic στοιχεία, ενώ μαζί με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναμένεται να δούμε και τη Scarlet Witch της Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Μιλώντας στην New York Film Academy, ο Kevin Feige, ανέπτυξε λίγο περισσότερο το θέμα της ταινίας εξηγώντας ότι μπορεί να μην φτάσει σε επίπεδα horror θα είναι όμως σίγουρα ότι πιο τρομακτικό έχουν κάνει.

«Το Multiverse of Madness θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τίτλος που έχουμε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι είναι μία ταινία τρόμου, αλλά θα είναι μία μεγάλη ταινία του MCU με τρομακτικές σκηνές. Περίπου όπως ήταν το Raiders of the Lost Ark και όταν ήμουν παιδί έπρεπε να κλείσω τα μάτια όταν έλιωναν τα πρόσωπα. Ή το Temple of Doom, το Gremlins και φυσικά το Poltergeist. Αυτές είναι οι ταινίες που δημιούργησαν το PG-13» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των Marvel Studios.

«Αλλά όλα αυτά είναι διασκεδαστικά. Έχει πλάκα να φοβάσαι με αυτό τον τρόπο, όχι με τρόμε ή βασανιστήρια, αλλά με κάτι που απλά σε φοβίζει. Ο Scott Derricson είναι καλός σε αυτό, να σε φοβίζει με τρόπο που δημιουργεί συναισθήματα». 

Το Multiverse of Madness αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2021, ενώ λίγους μήνες πριν θα έχει προηγηθεί η σειρά της Disney Plus, WandaVision, τα γεγονότα της οποίας αναμένεται να παίξουν ρόλο στην ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ