Πόση ώρα θα χρειαζόταν ένα βαμπίρ για να πιει όλο σας το αίμα;
Life

Πόση ώρα θα χρειαζόταν ένα βαμπίρ για να πιει όλο σας το αίμα;

Όσο εκτός πραγματικότητας και αν είμαστε, μπορούμε να αποδεχθούμε ως γεγονός ότι δεν υπάρχουν βαμπίρ.

Ή μήπως το ξέρουμε ότι υπάρχουν αλλά δεν το αποδεχόμαστε δημοσίως επειδή τα κείμενα μας παρακολουθούνται από κάποια μυστική κυβερνητική υπηρεσία με όνομα «Μυστική Κυβερνητική υπηρεσία που προσπαθεί να αποκρύψει την ύπαρξη των βαμπίρ» και αν υπάρχει όντως τέτοια μυστική κυβερνητική υπηρεσία τι άθλιο όνομα είναι αυτό;

Αυτό που έχουμε να σας μεταφέρουμε μετά από αυτό τον ευχάριστο και απόλυτα ξεκάθαρο πρόλογο είναι μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Λέστερ στην Αγγλία.

Βασίζοντας τη διαδικασία στις δυναμικές ροής των υγρών στο ανθρώπινο σώμα, οι ερευνητές προσπάθησαν να καταγράψουν το χρόνο που θα χρειαζόταν ένα βαμπίρ (αν υπήρχε, μην ξαναλέμε τα ίδια τώρα) για να πιει από τον οργανισμό μας τόσο αίμα που θα μας σκότωνε.

Η έρευνα λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως το σημείο που θα έπρεπε να τρυπηθεί η καρωτίδα, το πόση απώλεια αίματος θα οδηγούσε σε  ανακοπή καρδιάς το θύμα (περίπου το 40% της ποσότητας που βρίσκεται στο σώμα), την ταχύτητα της ροής του αίματος με βάση την πίεση και το πάχος της αρτηρίας, την πυκνότητα τους αίματος σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά και το μέγεθος της τρύπας που θα έκανε το βαμπίρ στο λαιμό.

Vampire_Study

Η τελική απάντηση για το πόσος χρόνος θα χρειαζόταν για να πεθάνουμε μας δίνει ελπίδες ότι κάποιος θα προλάβαινε να μας σώσει. Θα πεθαίναμε σε 17.3 λεπτά!

Η ερευνητική ομάδα έφτασε αυτό τον χρόνο υπολογίζοντας ότι θα χρειάζονταν 6.4 λεπτά για να μας πιει το βαμπίρ 15% του αίματος που έχουμε στο σώμα μας.

Με βάση αυτούς τους ρυθμούς για να φτάσουμε στην ολοκληρωτική αφαίμαξη θα πέρναγαν 43 ολόκληρα λεπτά.

Δεν μπορεί, κάποιος θα ανησυχήσει αν λείπουν τόση ώρα. Κάποιος θα μας ψάξει.

Εκτός και αν δεν έχουμε φίλους. Και κανένας δεν νοιάζεται για εμάς. Τότε τον έχουμε πιει. Θα μας πιουν το αίμα.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ