Θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για την 4η σεζόν του Rick and Morty
News

Θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για την 4η σεζόν του Rick and Morty

Καθυστερήσαμε αρκετά είναι η αλήθεια να μπούμε στο τριπάκι του Rick and Morty και όταν το κάναμε στην τρίτη σεζόν κολλήσαμε, αφού μιλάμε για το καλύτερο animation που κυκλοφορεί στην τηλεόραση (μαζί με το Bojack Horseman). H σεζόν που προβλήθηκε το 2017 εκτόξευσε ακόμα περισσότερο τη σειρά που απέκτησε μεγάλο κοινό και στο mainstream έτσι όλα τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στους δημιουργούς για το πότε θα ετοιμάσουν τα νέα επεισόδια.

Αν και έχουμε μπει πλέον στο 2018 σύμφωνα με ένα από τους σεναριογράφους της σειράς θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα.

«Επειδή ξέρω πόσο καιρό χρειάζεται για να γίνει η συγγραφή των επεισοδίων και στη συνέχεια να περάσουν στο στάδιο του animation, θα μου έκανε μεγάλη έκπληξη αν είναι έτοιμα τα νέα επεισόδια πριν το δεύτερο μισό του 2019» δήλωσε ο Ryan Ridley που παράλληλα εξέφρασε τη δυσφορία του για τη μεγάλη καθυστέρηση ανάμεσα στη σεζόν ρίχνοντας την ευθύνη στους δημιουργούς και το κανάλι (adult swim).

«Πραγματικά παίρνουν τον χρόνο τους. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν έβαζαν τον κώλο τους κάτω για να φτιάξουν τη σειρά πιο γρήγορα. Απλά δεν το καταλαβαίνω. Σίγουρα έχουν τους λόγους τους».

Να πούμε βέβαια ότι το κενό ανάμεσα στη 2η και την 3η σεζόν ήταν εξίσου μεγάλο (περίπου δύο χρόνια).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ