Ο Leatherface σηκώνει ξανά το πριόνι στο trailer του Texas Chainsaw Massacre
News

Ο Leatherface σηκώνει ξανά το πριόνι στο trailer του Texas Chainsaw Massacre

Trailer: To νέο Texas Chainsaw Massacre που έρχεται στο Netflix, ακολουθεί τη μόδα των τελευταίων ετών, που θέλει τα franchise να αγνοούν όλα τα σίκουελ και να λειτουργούν ως απευθείας συνέχεια της πρώτης ταινίας.

Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα, 50 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στη θρυλική πρώτη ταινία με ένα γκρουπ επισκεπτών να θεωρούν ότι είναι καλή ιδέα να μείνουν στην πόλη του δολοφόνου.

Όμως το όνειρό τους σύντομα μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη, όταν αναστατώνουν κατά λάθος το σπίτι του ανισόρροπου κατά συρροή δολοφόνου με την αιματοβαμμένη κληρονομιά που συνεχίζει να στοιχειώνει τους κατοίκους της περιοχής – ανάμεσά τους και η Σάλι Χάρντεστι (Όλγουιν Φουέρε), η μοναδική επιζώσα από τη διαβόητη σφαγή του 1973 που θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί. Στην ταινία θα ακούσουμε ξανά και τον John Larroquette που θα έχει το ρόλο του αφηγητή, όπως έκανε στην αρχή της ορίτζιναλ ταινίας.

Δείτε το ολοκληρωμένο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ