H τετράωρη ταινία που αποδοκιμάστηκε στις Κάννες με την πραγματική σκηνή στοματικού σeξ
News

H τετράωρη ταινία που αποδοκιμάστηκε στις Κάννες με την πραγματική σκηνή στοματικού σeξ

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το Mektoub, My Love: Intermezzo είναι η νέα ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς που το 2013 είχε κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες για τη Ζωή της Αντέλ.

Η ανταπόκριση ήταν εντελώς διαφορετική στο φετινό φεστιβάλ, αφού η ταινία αποδοκιμάστηκε από το κοινό ενώ οι κριτικές ξεκόλλησαν από το 0% στο Rotten Tomatoes φτάνοντας μέχρι το… 7%.

Αποτελεί σίκουελ του περσινού Mektoub, My Love: Canto Uno και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήρθαν από τη Γαλλία δημοσιεύματα που κατακρίνουν τον σκηνοθέτη για τις πρακτικές του στα γυρίσματα, αφού η σκηνή εκτεταμένης αιδοιολειχίας (διαρκεί πάνω από δέκα λεπτά), δεν είναι προσποιητή, αλλά πραγματική.

«Ο σκηνοθέτης επαναλάμβανε τη σκηνή στη ντίσκο για μεγάλο διάστημα και μετέφερε τα γυρίσματα στις βραδινές ώρες. Ήθελε η σκηνή του στοματικού σεξ να είναι πραγματική κάτι που οι ηθοποιοί δεν δέχονταν. Αλλά όσο επέμενε και οι ώρες περνούσαν, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ ήταν συνεχόμενη στα γυρίσματα, πέρασε τελικά το δικό του» αναφέρει σε δημοσίευμα της η Figaro, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το Φθινόπωρο που μας πέρασε ο  58χρονος Κεσίς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση με τον δικηγόρο του να αρνείται τις κατηγορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ