Τέσσερα διαφορετικά timeline είχε η πρεμιέρα του Walking Dead
News

Τέσσερα διαφορετικά timeline είχε η πρεμιέρα του Walking Dead

Την Κυριακή που μας πέρασε έκανε πρεμιέρα η 8η σεζόν του Walking Dead, που όπως σας γράψαμε έκανε χαμηλό τετραετίας στη θεαματικότητα.

Το πρώτο επεισόδιο έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ρικ και της ομάδας του στον Νίγκαν και τους Saviours, αλλά εκτός από αυτό είδαμε κάποια πραγματάκια που βάζουν τις βάσεις για την εξέλιξη της σειράς.

Φυσικά είχαμε τα πρώτα βήματα του time jump που κάνει η σειρά, με τον Ρικ μερικά χρόνια μεγαλύτερο, ενώ χρησιμοποιεί και μπαστούνι για να περπατήσει. Αυτό το περιμέναμε και θα έχει φυσικά και συνέχεια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κατά τη διάρκεια όμως της πρεμιέρας η σειρά πήγε και σε άλλα δύο σημεία που θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον.

Το πρώτο είναι στο βενζινάδικο όπου ο Καρλ συναντά έναν άνδρα, με τον Ρικ να εμφανίζεται ξαφνικά και να τον διώχνει πυροβολώντας στον αέρα. Αυτός ο άνδρας δεν είναι άλλος από τον Siddiq, ένας χαρακτήρας που εμφανίζεται στο κόμικ μετά το τέλος του πολέμου με τον Νίγκαν και βοηθάει στην ανοικοδόμηση της Alexandria.

Το τέταρτο και τελευταίο timeline που βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο είναι αυτό με τον Ρικ έτοιμο να καταρρεύσει και μας θυμίζει έντονα το πώς ήταν μετά τον θάνατο του Γκλεν και του Άμπρααμ. Λογικά αυτό το στιγμιότυπο μας έρχεται από την εξέλιξη του πολέμου με τον Νίγκαν και προμηνύει ότι θα έχουμε κάποιο αντίστοιχο βαρβάτο σκηνικό.

Όλα αυτά θα τα δούμε να εξελίσσονται μέσα στη χρονιά αφού έχουμε ακόμα μπροστά μας 15 επεισόδια για την 8η σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ