Τεράστιες εκπλήξεις και ιστορικές πρωτιές στην επιστροφή των Judas Priest στη σκηνή
News

Τεράστιες εκπλήξεις και ιστορικές πρωτιές στην επιστροφή των Judas Priest στη σκηνή

Πάνω από δύο χρόνια από την τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση, οι Judas Priest επέστρεψαν στη σκηνή το βράδυ της Κυριακής, ως headliners στο Bloodstock Festival της Αγγλίας.

Και αν μπορούμε να βασιστούμε σε μία μπάντα για εκπλήξεις στο setlist της, ακόμα και μετά από 50 χρόνια καριέρας, τότε αυτοί είναι σίγουρα οι Priest που δεν κολλάνε σε ένα μπούσουλα και βγάζουν από τη φαρέτρα τους διαμάντια.

Έτσι έκαναν και την Κυριακή, αφού έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το One Shot At Glory μέσα από το Painkiller αλλά και το Invader από το Staind Class.

Και δεν έμειναν εκεί αφού παρουσίασαν το Rocka Rolla μετά από 45 ολόκληρα χρόνια ενώ το αγαπημένο A Touch of Evil επέστρεψε και αυτό για πρώτη φορά από το 2005.Το μενού των εκπλήξεων είχε ακόμα και Exciter (πρώτη φορά από το 2005), Hell Patrol και Dissident Aggressor (μετά το 2009) και Blood Red Skies μετά το 2012.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, είδαμε και τον Glenn Tipton να ανεβαίνει στη σκηνή για τα τρία τελευταία τραγούδια τους. Οι Judas Priest θα έρθουν στη χώρα μας τον Ιούλιο που μας έρχεται για το Release στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της μπάντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ