Τεράστια συμφωνία του Netflix για το σίκουελ του Knives Out που θα γυριστεί στην Ελλάδα

Roxx |

Αν σας λέγαμε να μαντέψετε το πρότζεκτ που έβαλε στη διαδικασία το Netflix να πληρώσει 450 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ, είναι σίγουρο ότι το μυαλό σας δεν θα πήγαινε με τίποτα στο Knives Out του Ράιαν Τζόνσον.

Η ταινία του 2019 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και ένα μπάτζετ που δεν ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια, αλλά η Lionsgate είχε τα δικαιώματα μόνο για την πρώτη ταινία, κάτι που επέτρεψε στον Τζόνσον να διαπραγματευτεί με άλλους ενδιαφερόμενους για τη συνέχεια.

Έτσι το Netflix άνοιξε τον… κουμπαρά του και έβγαλε εκατοντάδες εκατομμύρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα για δύο ταινίες. Η πρώτη από αυτές που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ θα γυριστεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες.

Η τεράστια αυτή συμφωνία δείχνει την ανάγκη του Netflix να δημιουργήσει δικά του franchise, ανεβάζει όμως πολύ τον πήχη στις τιμές για πρότζεκτ που σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν ότι είναι τόσο μεγάλης εμπορικής αξίας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ