Τεράστια κατρακύλα στα νούμερα του Walking Dead στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν

Roxx |

Όπως όλα δείχνουν οι μέρες της παντοκρατορίας του Walking Dead στις μετρήσεις της τηλεθέασης ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Μετά την τεράστια επίδοση της περσινής πρεμιέρας που έφτασε τα 17 εκατομμύρια τηλεθεατών (στην πρώτη προβολή) και ήταν το δεύτερο σε τηλεθέαση επεισόδιο στην ιστορία της σειράς, ακολούθησε μία καθοδική πορεία σε ολόκληρη τη σεζόν (με εξαίρεση το mid season και το κανονικό φινάλε όπως είναι λογικό) και τώρα είχαμε την πιο βαρβάτη απόδειξη αυτής της κατρακύλας.

Το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν που προβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στην Αμερική, είχε 11,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, επίδοση 40% κάτω σε σχέση με πέρυσι και χειρότερη από όλες τις πρεμιέρες τις προηγούμενης τετραετίας.

Τα νούμερα φυσικά και παραμένουν πάρα πολύ υψηλά και η σειρά είναι από τις δημοφιλέστερες στην Αμερική, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μετά το cliffhanger της 6ης σεζόν και την αποκάλυψη του λίγους μήνες μετά, το Walking Dead έφτασε σε ένα peak που δύσκολα θα μπορέσει να πιάσει ξανά.

Αφήστε που η όλη ιστορία με τον Negan δεν δείχνει να λειτουργεί και τόσο καλά τελικά. Αυτή είναι άλλη κουβέντα όμως.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ