Τεράστια έκπληξη: Στο νούμερο 1 της Αγγλίας οι Architects με το νέο τους άλμπουμ

Roxx |

Απίθανα πράγματα στην Αγγλία με το άλμπουμ-τσαρτ της εβδομάδας που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Οι Architects με το νέο τους άλμπουμ, For Those Who Wish to Exist, έκαναν μία τεράστια αντεπίθεση το τελευταίο τριήμερο και κατέκτησαν την πρωτιά για πρώτη φορά στην καριέρα τους!

Άφησαν πίσω με διαφορά μόλις 550 άλμπουμ τους Maximo Park με το Nature Always Wins. Η έκπληξη είναι μεγάλη γιατί το συγκρότημα δεν είχε μπει ποτέ στο τοπ 10 μέχρι σήμερα και η υψηλοτέρη θέση που είχαν πάρει ήταν με το All Our Gods Have Abandon Us του 2016 (15), ενώ το Holy Hell είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 18.Ευτυχώς πάντως, που η διαρροή του άλμπουμ στο Internet από τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου δεν επηρέασε την τελική κατάταξη, αφού να μην ξεχνάμε ότι στο τσαρτ της Αγγλίας δεν υπολογίζονται μόνο οι φυσικές πωλήσεις, αλλά και οι ψηφιακές και το streaming.

Το For Those Who Wish to Exist βρίσκει τους Architects να γυαλίζουν ακόμα περισσότερο τον ήχο τους και να παρουσιάζουν έναν υποδειγματικό δίσκο μοντέρνου metal.

«Το να συνδέονται τόσοι άνθρωποι με ένα άλμπουμ και αυτά που πρεσβεύει (την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο), είναι απίστευτο. Όπως όλα όσα κάνουμε το αφιερώνουμε στον αδελφό μας, Tom Searle» δήλωσε ο Sam Carter αναφερόμενος φυσικά στον ιδρυτή τους συγκροτήματος που έφυγε από τη ζωή το 2016.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ