Τεράστια ανατροπή με το prequel του Game of Thrones: To ΗΒΟ προτίμησε τους Ταργκάρυεν!
News

Τεράστια ανατροπή με το prequel του Game of Thrones: To ΗΒΟ προτίμησε τους Ταργκάρυεν!

Λίγες ώρες μετά την απροσδόκητη εξέλιξη της ακύρωσης του prequel του Game of Thrones που θα αφορούσε τη Μεγάλη Νύχτα, είχαμε καταιγισμό ανακοινώσεων από το HBO!

Το δίκτυο άναψε το πράσινο φως στη σειρά που θα ασχοληθεί με τον εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάρυεν, χωρίς να περιμένει καν πιλότο. Προχωράει κατευθείαν σε σεζόν δέκα επεισοδίων.

O τίτλος της σειράς θα είναι House of the Dragon και βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George RR Martin, ενώ έχουμε στη διάθεση μας και το πρώτο πόστερ που φέρνει φυσικά πολύ σε GOT.

Ο βετεράνος σκηνοθέτης του Game of Thrones, Miguel Sapochnik (Battle of the Bastards, Hardhome) , θα είναι είναι showrunner μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα ενώ θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.   Αν και είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις, φανταζόμαστε ότι η σειρά έχει στόχο πρεμιέρας το δεύτερο μισό του 2021.

Αυτή είναι η περίληψη του βιβλίου Fire and Blood:

Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.

Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ