Η ταινία που περιμέναμε πως και πως είναι στην πραγματικότητα σίκουελ του Blair Witch Project!
News

Η ταινία που περιμέναμε πως και πως είναι στην πραγματικότητα σίκουελ του Blair Witch Project!

Ο Adam Wingard είναι ο σκηνοθέτης των ταινιών You’re Next και The Guest και κάποιων κομματιών στο franchise του V/H/S/. Η νέα του ταινία έχει τίτλο The Woods και δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για την πλοκή, παρά μόνο ότι εξελίσσεται σε ένα δάσος και  είναι γυρισμένη σε στυλ found footage. Κάπου εδώ βαράνε καμπανάκια Blair Witch Project.

Αυτά σας είχαμε γράψει στις 10 Μαΐου όταν είχε βγει το πρώτο trailer για το The Woods. Περιείχε σκηνές από το δάσος και μουσική επένδυση μία διασκευή του Every Breath you take των Police.

Κατά τη διάρκεια της Comic Con και ενώ ήταν προγραμματισμένη μία πρώτη προβολή του The Woods έγινε η μεγάλη αποκάλυψη! Η ταινία αποτελεί σίκουελ του Blair Witch Project και το κανονικό της όνομα είναι Blair Witch!

Slap my ass and call me Sally man!

H Lionsgate που είχε αγοράσει την Artisan το 2003 είχε τα δικαιώματα της ταινία και προχώρησε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στο πρότζεκτ και τα κατάφερε αφού κανένας δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

Η πλοκή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρώτη ταινία αφού επιστρέφουμε στο συγκεκριμένο δάσος και βρίσκουμε εκεί το αδελφό της πρωταγωνίστριας του ορίτζιναλ να ψάχνει την αδελφή του 17 χρόνια μετά!

Το Blair Witch Project αποτέλεσε τεράστια επιτυχία στην εποχή του αφού με ελάχιστο μπάτζετ έφτασε σε εισπράξεις τα 140 εκατομμύρια δολάρια. Και όλα αυτά βασίστηκαν στο πανέξυπνο μάρκετινγκ που χρησιμοποίησε στο έπακρο τις τότε δυνατότητες του internet και έκανε πολύ κόσμο να πιστέψει ότι το “χαμένο υλικό” ήταν πραγματικό.

Έχουμε λοιπόν και το νέο trailer που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, χρησιμοποιεί το κανονικό όνομα της ταινίας και μας γεμίζει ανυπομονησία για το αποτέλεσμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ