Tenet: Στην Ελλάδα πριν την Αμερική και πριν τελειώσει το καλοκαίρι
News

Tenet: Στην Ελλάδα πριν την Αμερική και πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Τελικά η αναβολή του Tenet που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, επηρεάζει τη χώρα μας μόνο για μία εβδομάδα. Η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει τελικά εδώ αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου στις 26 Αυγούστου.

Το ίδιο δεν θα συμβεί και για την Αμερική που θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά, αφού το πλάνο μιλάει για περιορισμένη κυκλοφορία στις αρχές Σεπτεμβρίου στις πιο ασφαλείς από τον κορωνοϊο και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα.

Αυτή η κίνηση αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για τη Warner Bros που έχει επενδύσει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια στο Tenet και η κυκλοφορία στις διεθνείς αγορές πριν τις Η.Π.Α. είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Προς το παρόν πάντως δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας ούτε στην Κίνα που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

Η υπόθεση του Tenet καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, όμως οι πρωταγωνιστές στις συνεντεύξεις τους έχουν φροντίσει να ξεκαθαρίσουν ότι δεν ασχολείται με ταξίδι στον χρόνο αλλά με… αντιστροφή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ