Το τέλος του Walking Dead είναι πιο κοντά από ότι νομίζαμε

Roxx |
Walking Dead φινάλε

Το Walking Dead έκανε πρεμιέρα στο ξεκίνημα της δεκαετίας και στη συνέχεια γιγαντώθηκε, φτάνοντας εκεί στις αρχές της 7ης σεζόν σε τρελά νούμερα τηλεθέασης, που άγγιξαν τα 20 εκατομμύρια θεατών την εβδομάδα στην Αμερική.

Στην 7η και την 8η σεζόν, η σειρά πήρε την κατηφόρα τόσο ποιοτικά όσο και στα νούμερα που έφτασαν πλέον στα επίπεδα που είχε πίσω στο ξεκίνημα της. Παρόλα αυτά το AMC πάντα τόνιζε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για ολοκλήρωση της σειράς στον ορίζοντα.

Τώρα όμως και σύμφωνα με το We Got This Covered, που επικαλείται πηγές που έχουν επιβεβαιωθεί στο παρελθόν, μαθαίνουμε ότι το πλάνο αυτή τη στιγμή είναι το Walking Dead να ολοκληρωθεί με τη 12η σεζόν του και στη συνέχεια το βάρος να πέσει στα spin off.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι και χωρίς καμία προειδοποίηση έπεσαν τίτλοι τέλος και στο κόμικ του Ρόμπερτ Κίρκμαν με την ολοκλήρωση του storyline της Κοινοπολιτείας, ένα σημείο που η σειρά αναμένεται να φτάσει αμέσως μετά τους Whisperers.

To νέο spin-off (δεύτερο μετά το Fear the Walking Dead) θα κάνει πρεμιέρα το 2020, ενώ υπάρχουν στο πρόγραμμα και οι ταινίες που θα μας πουν την ιστορία του Ρικ μετά την εξαφάνιση του.

Την Κυριακή θα προβληθεί στην Αμερική το mid season finale της 10ης σεζόν, με την επεισοτροφή να είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο, ενώ η 11η σεζόν έχει ανακοινωθεί και επίσημα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ