To τέλος του κόσμου: Ολόκληρη η 3η εκπομπή με φωνές Slayer και ζωντανό τραγούδι Backstreet Boys
News

To τέλος του κόσμου: Ολόκληρη η 3η εκπομπή με φωνές Slayer και ζωντανό τραγούδι Backstreet Boys

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ο μήνας που μας πέρασε πλέον, ήτανα υτός που έφερε στις ζωές σας το τέλος του κόσμου. Την ζωντανή εκπομπή του Roxx Radio που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη από απόγευμα.

Έτσι έγινε και στις 31 Ιανουαρίου στη «σπηλιά» (όπως μας αρέσει να αποκαλούμε το νέο μας στούντιο) με τον Θανάση Ράλλη να πλαισιώνεται αυτή τη φορά από τον Χρήστο Κασσό που έκανε ντεμπούτο στον «αέρα» και αναμένεται να παραμείνει στην εκπομπή. Αν το θέλει και ο ίδιος φυσικά.

Στην εκπομπή της Πέμπτης λοιπόν για κάποιο λόγο ξελαρυγγιαστήκαμε φωνάζοντας «Slayer» είπαμε ένα ρεφρενάκι από ενώ ακούσαμε εκτός από μπόλικη νέα πράγματα τις δύο κομματάρες της εβδομάδας. Η ξένη από τον Gerard Way και η Ελληνική από τους R For Renegade. Έχουμε και τα δύο τραγούδια εδώ αμέσως μετά τον player του Mixcloud όπου μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή. Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη στις 19:00 με καλεσμένους στη «σπηλιά» τους Serenity Broken, που θα παίξουν μαζί με τους Raw in Sect το βράδυ της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου στο Temple, στη συναυλία που διοργανώνει το Roxx.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ