Το τέλος του κόσμου: Ολόκληρη η εκπομπή με συνέντευξη των Serenity Broken
News

Το τέλος του κόσμου: Ολόκληρη η εκπομπή με συνέντευξη των Serenity Broken

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Καθυστερήσαμε λιγάκι να ανεβάσουμε ολόκληρο το τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής μας «Το τέλος του Κόσμου» αλλά έγινε σαμποτάζ. Την ώρα που τελείωσε η εκπομπή κάτι τύποι με κουκούλες μπήκαν στο στούντιο μας, μας αιφνιδίασαν και αφού μας έδεσαν στις καρέκλες, πήραν το αρχείο και εξαφανίστηκαν.

Πέρασαν δύο ολόκληρες μέρες μέχρι να μας εντοπίσουν, αφού κανένας δεν είχε ενδιαφερθεί για την απουσία μας. Όταν απελευθερωθήκαμε ξεκινήσαμε ένα ανελέητο κυνηγητό για να βρούμε τους δράστες και μετά από δύο ημέρες σκληρής προσπάθειας που περιελάμβαναν σκληρή κατασκοπία, μια βόλτα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αθήνα, ένα σημείωμα για λύτρα και τέλος ένα κλασικό Mexican standoff, καταφέραμε να πάρουμε πίσω το αρχείο.

Ακολουθούν λοιπόν τα δύο μέρη της εκπομπής, με καινούργια τραγούδια και κουβέντα από τους παρουσιαστές της εκπομπής (Χρήστος Κασσός, Θανάσης Ράλλης) και στο δεύτερο η συνέντευξη με τους Serenity Broken που μίλησαν ανάμεσα σε άλλα για τη συναυλίας τους στο Temple την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου μαζί με τους Raw in Sect.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ