Το τέλος του Big Bang Theory είναι πολύ κοντά
News

Το τέλος του Big Bang Theory είναι πολύ κοντά

Παρά τα ελαφρώς πεσμένα νούμερα στη σεζόν που διανύουμε, το Big Bang Theory παραμένει η δημοφιλέστερη σειρά στην Αμερική, με πάνω από 18 εκατομμύρια τηλεθεατών σε μέσο όρο.

Η σειρά που βρίσκεται στην 11η σεζόν της, ανανεώθηκε την Άνοιξη για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι έχει ακόμα σίγουρα μία ακόμα σεζόν.

Μιλώντας στο πάνελ της σειράς για την Ένωση τηλεοπτικών κριτικών, ο Johnny Galecki (Λέοναρντ) τόνισε ότι όλο το καστ θεωρεί ότι το τέλος της 12ης σεζόν θα είναι και το τέλος της σειράς.

«Ο μόνο τρόπος με τον οποίο έχουμε συζητήσει το τέλος, είναι ότι σίγουρα θα είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι όταν συμβεί αυτό. Αλλά νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, όλοι νιώθουμε πολύ άνετα με το να είναι το τέλος η 12η σεζόν και να πάμε σπίτια μας να δούμε τις οικογένειες μας».

Θυμίζουμε πάντως ότι όποτε πλησιάζει στο τέλος το συμβόλαιο των ηθοποιών το CBS τους προτείνει πολλά εκατομμύρια δολάρια για να ανανεώσουν. Θεωρούμε και εμείς πάντως ότι η σειρά έχει κάνει τον κύκλο της και θα μπορούσε άνετα το φινάλε να έρθει το 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ