Τέλος της πρώτης εποχής χαρακτηρίζει το φινάλε του Walking Dead το αφεντικό της σειράς
News

Τέλος της πρώτης εποχής χαρακτηρίζει το φινάλε του Walking Dead το αφεντικό της σειράς

Το βράδυ της Κυριακής το Walking Dead θα παρουσιάσει το φινάλε της 8ης σεζόν του και μαζί την ολοκλήρωση του storyline των Saviors που κράτησε για δυόμιση χρόνια. Από την επόμενη σεζόν πολλά αναμένεται να αλλάξουν με κυριότερο στοιχείο την τοποθέτηση της Angela Kang στη θέση της showrunner με τον Scott Gimple να περνάει σε έναν γενικότερο ρόλο επίβλεψης του franchise.

Αυτό από μόνο του είναι θετικό αφού η σειρά με τον Gimple στο τιμόνι, μπορεί να έφτασε στα ύψη της 5ης σεζόν αλλά κατρακύλησε ποιοτικά ειδικότερα την τελευταία διετία με τα σημάδια ανάκαμψης να εμφανίζονται εδώ και λίγα επεισόδια.

Σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly o Scott Gimple τονίζει ότι το φινάλε της Κυριακής μοιάζει πιο πολύ με ολοκλήρωση των 8 πρώτων σεζόν αφού η σειρά θα έχει σημαντικές αλλαγές από το Φθινόπωρο όταν θα επιστρέψει.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Σχεδόν όλοι παίρνουν μέρος σε αυτό το επεισόδιο. Ήταν απλά έντονο. Όλοι οι συντελεστές έφτασαν στα όρια τους συναισθηματικά φέτος. Επίσης, αυτό το επεισόδιο δεν είναι απλά η ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά η Angela, εγώ και οι σεναριογράφοι το προσεγγίσαμε ως το ρίξιμο της αυλαίας και τις 8 πρώτες σεζόν.

Η σειρά θα είναι πολύ διαφορετική όταν θα επιστρέψει με νέα και μεγαλύτερη ιστορία. Έτσι υπήρχε μία παράξενη ατμόσφαιρα στο αέρα όταν γυρίζαμε το φινάλε. Ήταν κάτι σαν την αποφοίτηση για όλους.

Την Κυριακή λοιπόν θα προβληθεί το φινάλε του Walking Dead και αμέσως μετά η πρεμιέρα του Fear the Walking Dead με τον Μόργκαν να μετακομίζει στη δεύτερη σειρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ