Τέλος ο Joey Jordison από τους Slipknot!
News

Τέλος ο Joey Jordison από τους Slipknot!

Αυτή είναι πραγματικά μία είδηση που δεν περιμέναμε ποτέ να γράψουμε. Ο Joey Jordison, ιδρυτικό μέλος των Slipknot, αποχώρησε από τη μπάντα, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Το συγκρότημα εξέδωσε μία ανακοίνωση που επικαλείται προσωπικούς λόγους των δυο πλευρών, ενώ υπόσχονται ότι θα ξεκαθαρίσουν την υπόθεση στο μέλλον.

Παράλληλα και για να σταματήσουν τη φημολογία που είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθεί, τονίζουν ότι προχωρούν κανονικά με τα σχέδια τους για δημιουργία νέου άλμπουμ.

Η ανακοίνωση:

«Προς όλα τα Maggots και τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο,

Με μεγάλο πόνο και σεβασμό, για προσωπικούς λόγους, οι δρόμοι των Slipknot και του Joey Jordison χωρίζουν. Ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα στον Joey ότι κι αν κάνει στο μέλλον.

Καταλαβαίνουμε ότι όλοι θέλετε να μάθετε το πώς και το γιατί φτάσαμε ως εδώ και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις στο προσεχές μέλλον.

Η αγάπη που έχουμε προς όλους εσάς αλλά και προς τη μουσική που έχουμε δημιουργήσει μας κάνει συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε στο πλάνο μας για δημιουργία νέας μουσικής την επόμενη χρονιά. Ευχόμαστε ότι θα μπορέσετε να μας καταλάβετε και εκτιμούμε τη υποστήριξη σας ενώ σχεδιάζουμε την επόμενη φάση στο μέλλον τω Slipknot».

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για το στρατόπεδο των Slipknot αφού η  μπάντα μετά τον χαμό του Paul Grey κινήθηκε με πολύ μικρά βήματα. Έκαναν συναυλίες, αλλά ήταν πολλές οι φορές που τα μέλη διαφώνησαν δημόσια για το αν και πότε θα μπουν στο στούντιο για να γράψουν νέο δίσκο.

Και ενώ τελικά όλα έδειξαν να παίρνουν τον δρόμο τους, αφού είχε ανακοινωθεί ότι στις αρχές της χρονιάς αναμένεται να ξεκινήσουν τη δημιουργία νέου άλμπουμ, έρχεται η είδηση βόμβα της αποχώρησης του Jordison, που εκτός από ιδρυτικό μέλος είχε και τεράστια συνθετική συνεισφορά στη μπάντα.

Σίγουρα τα επόμενα νέα από το στρατόπεδο των Slipknot αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ