Τέλος ο David Vincent από τους Morbid Angel, επέστρεψε ο Steve Tucker
Music

Τέλος ο David Vincent από τους Morbid Angel, επέστρεψε ο Steve Tucker

Καταιγισμός εξελίξεων στους Morbid Angel, αφού όπως ανακοίνωσε ο Trey Azagthoth, ο Steve Tucker επέστρεψε στη μπάντα και έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν πάνω στο επόμενο άλμπουμ της μπάντας.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι μπαίνει τέλος για μία ακόμη φορά στη συνεργασία με τον David Vincent, ο ίδιος όμως με δήλωση του λίγο αργότερα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποχωρήσει, ούτε του έχει ζητήθει να φύγει.

Μαντεύουμε βέβαια ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τους Morbid Angel με δύο τραγουδιστές, απλά ο Vincent δεν έχει χωνέψει ακόμα την απομάκρυνση του.

Είχαμε όμως άλλη μία αλλαγή στο line-up αφού ο ντράμερ Tim Yeung ανακοίνωσε την αποχώρηση του, μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας. Θυμίζουμε ότι είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Pete Sandoval που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε σε αλλαγή κατεύθυνσης για τους Morbid Angel ή για να το θέσουμε καλύτερα, επιστροφή στο γνώριμο ήχο τους, αφού το Illud Divinum Insanus του 2011 (με τα industrial στοιχεία), που είχαν ηχογραφήσει με τον David Vincent στα φωνητικά, είχε φάει μπόλικο θάψιμο από τον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι με τον Steve Tucker είχαν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ. Formulas Fatal to the Flesh (1998), Gateways to Annihilation (2000), Heretic (2001).

https://www.youtube.com/watch?v=TBu90dLXMxg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ