Τέλος από τους Megadeth o Ellefson - Τον έδιωξε ο Mustaine
News

Τέλος από τους Megadeth o Ellefson – Τον έδιωξε ο Mustaine

Παρελθόν από τους Megadeth αποτελεί για ακόμα μία φορά ο David Ellefson μετά από απόφαση του Dave Mustaine. O 57χρονος μπασίστας αντάλλασσε μηνύματα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με 19χρονη κοπέλα, τα οποία διέρρευσαν πριν από δύο εβδομάδες. Η κοπέλα έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έχει πέσει θύμα αποπλάνησης και πώς ήταν ενήλικη όταν όλα αυτά συνέβησαν, ενώ τόνισε ότι ήταν αυτή που ξεκίνησε την επικοινωνία.

O Mustaine τονίζει ότι οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες και με όσα αποκαλύφθηκαν θεωρεί αδύνατο να μπορέσουν να δουλέψουν μαζί. Τέλος τονίζει ότι ανυπομονεί να ακούσει ο κόσμος το νέο άλμπουμ που είναι σχεδόν έτοιμο, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάποιος θα ηχογραφήσει ξανά το μπάσο.

«Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι ο David Ellefsonm δεν θα παίζει πλέον στους Megadeth και επίσημα χωρίζουμε τους δρόμους μας. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Αν και δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, με μία ήδη τεταμένη σχέση και με όσα ήδη έχουν αποκαλυφθεί είναι αδύνατο να συνεχίσουμε μαζί. Ανυπομονούμε να δούμε τους οπαδούς μας στο δρόμο το καλοκαίρι και να μοιραστούμε μαζί τους τη νέα μουσική μας. Είναι σχεδόν έτοιμη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο David Ellefson ήταν ιδρυτικό μέλος της μπάντας και ο μοναδικός σταθερός συνεργάτης του Mustaine από το 1983 έως και το 2002 με τη διάλυση τους. Όταν ο Mustaine αποφάσισε να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ, τον άφησε εκτός και ξέσπασε μεταξύ τους μία μεγάλη δικαστική διαμάχη που κράτησε για πολύ καιρό. Επέστρεψε στη μπάντα το 2010, αλλά ως απλός υπάλληλος του Mustaine.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ