Η τελευταία μπάντα του Joey Jordison: «Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»
News

Η τελευταία μπάντα του Joey Jordison: «Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Joey Jordison και ακόμα μοιάζει απίστευτο. Το ιδρυτικό μέλος των Slipknot έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών και θα τον θυμόμαστε ως μία εμβληματική προσωπικότητα του σκληρού ήχου με πολλαπλά ενδιαφέροντα στον χώρο.

Η τελευταία μπάντα που έπαιξε ήταν οι Sinsaenum με τους οποίους κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ το 2016 και το 2018 και τα μέλη της έβγαλαν μία ανακοίνωση για τον άνθρωπο που γνώρισαν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και έγιναν φίλοι.

«Για εμάς ο Joey ήταν οικογένεια και όπως όλες οι οικογένειες, διαφωνούσαμε, κλαίγαμε και νοιαζόμασταν πολύ ο ένας για τον άλλο. Το δημόσιο προφίλ του ήταν σοβαρό με μία evil απόχρωση όμως είχε τη μεγαλύτερη καρδιά και ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να δούμε αυτή την πλευρά του. Ο Jοey είχε όμως και τους δαίμονες του και πονάει πολύ που ξέρουμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον βοηθήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ποτέ δεν ένιωθε ότι ήταν καλύτερους από τους άλλους και πάντα φρόντιζε να βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Οι καρδιές μας πάνε στην πρώην σύντροφο του, Amanda, στην οικογένεια του και στους αληθινούς φίλους του που επικοινωνούσαν μαζί του» καταλήγει η ανακοίνωση με εμφανές το καρφάκι της.

Το συγκρότημα τονίζει επίσης ότι το νέο άλμπουμ που είχαν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουν θα το αφιερώσουν στη μνήμη του Joey.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ