To teaser του Game of Thrones αποκάλυψε το κεντρικό θέμα της 7ης σεζόν
News

To teaser του Game of Thrones αποκάλυψε το κεντρικό θέμα της 7ης σεζόν

Το απόγευμα της Πέμπτης το HBO ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία έναρξης της 7ης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.

Το teaser που συνόδευσε την ανακοίνωση δεν περιείχε καμία νέα σκηνή και οι περισσότερες ατάκες που ακούγονται από τους πρωταγωνιστές είναι παλαιότερα επεισόδια.

Μία ατάκα όμως είναι καινούργια και σε συνδυασμό με την εικόνα που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή μας δίνει τον κεντρικό τόνο της σειράς για τα επεισόδια που θα δούμε το καλοκαίρι.

Σε όλη τη διάρκεια του teaser βλέπουμε τα εμβλήματα όλων των μεγάλων οίκων του Γουέστερος και προς το τέλος αυτά διαλύονται σε μικρά κομμάτια.

Αυτά τα κομμάτια τα βλέπουμε στη συνέχεια θαμμένα στο χιόνι την ώρα που ο Τζον Σνόου ακούγεται να λέει: Υπάρχει μόνο ένας πόλεμος που μετράει. Ο μεγάλος πόλεμος.

Η εικόνα με τα κομμάτια θαμμένα στο χιόνι μετατρέπεται αμέσως σε ένα γαλάζιο μάτι που ανήκει πιθανότατα (σχεδόν σίγουρα) στον Night’s King.

O τρόπος που είναι τοποθετημένα τα κομμάτια των οίκων στο χιόνι μας πάει πάρα πολύ πίσω. Για την ακρίβεια στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου της σειράς όταν μέλη της νυχτερινής φρουράς είχαν βρει θύματα των White Walkers τοποθετημένα στο χιόνι με παρόμοιο τρόπο.

Το συμπέρασμα που βγάζουμε από όλα αυτά είναι ότι ο έβδομος κύκλος της σειράς θα επικεντρωθεί από ένα σημείο τουλάχιστον και μετά στην απειλή των White Walkers.

Το αν θα μπορέσουν να ενωθούν οι οίκοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Και σιγά σιγά μπαίνουμε στη αντίστροφη μέτρηση για τον 7ο κύκλο περιμένοντας φυσικά και τα πρώτο trailer που θα περιέχει νέες σκηνές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ