Η ταινία του Joker με τον Γιοακίν Φίνιξ θα βγει πιo γρήγορα από ότι πιστεύαμε
News

Η ταινία του Joker με τον Γιοακίν Φίνιξ θα βγει πιo γρήγορα από ότι πιστεύαμε

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πιστεύαμε μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση και λέγαμε ότι κάτι θα στραβώσει, αλλά να που τελικά όλα προχωράνε κανονικά.

Η ταινία για τον Joker με τον Γιοακίν Φίνιξ, που πήρε το πράσινο φως πριν από λίγο καιρό μπήκε πλέον στον επίσημο προγραμματισμό της Warner Bros και θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2019!

Και έχουμε και τον τίτλο της που δεν προκαλεί βέβαια εκπλήξεις αφού είναι απλά… Joker!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τοντ Φίλιπς σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Scott Silver (The Fighter).

Η ταινία περιγράφεται ως ένα όριτζιν στόρι που δεν έχουμε δει ξανά στην οθόνη, για έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της DC. Θα τον δούμε να μπαίνει στο περιθώριο από την κοινωνία σε μία μελέτη χαρακτήρα και παράλληλα μία προειδοποιητική ιστορία για που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Το Joker δεν θα ανήκει στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της DC που περιλαμβάνει ταινίες όπως το Wonden Woman και τα επερχόμενα Shazam και Aquaman, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την τριλογία του Batman που ετοιμάζει ο Ματ Ριβς και δεν αποκλείεται κάπως έτσι να γίνει και το reboot του χαρακτήρα του σκοτεινού ιππότη.

Αν και ακόμα δεν έχουμε άλλα νέα για τους υπόλοιπους ρόλους, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Φθινόπωρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: