Η ταινία του Flash θα αργήσει πολύ ακόμα!
News

Η ταινία του Flash θα αργήσει πολύ ακόμα!

To κινηματογραφικό σύμπαν της DC μπαίνει σε μία νέα εποχή μετά τη συμφωνία με τον James Gunn που θα αναλάβει το δεύτερο Suicide Squad και δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν μάθουμε σύντομα ότι θα έχει και γενικότερο ρόλο στο πώς θα κινηθεί το στούντιο από εδώ και πέρα.

Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι ο Χένρι Κάβιλ δεν αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του Superman (όταν θα υπάρξει νέα ταινία, κάτι που προς το παρόν δεν είναι στα πλάνα), ενώ και ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από την πόρτα.

Άλλη μία αλλαγή που αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μόνο χρονική μας έρχεται μέσα από το αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety. Σύμφωνα με το site η ταινία του Flash που ήταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα της τον Μάρτιο θα πάρει μία μεγάλη παράταση και έτσι αναμένεται πλέον στις αίθουσες το 2021.

Ο λόγος είναι ότι ο Ezra Miller έχει υποχρεώσεις με το franchise του Fantastic Beasts έτσι θα υπήρχε εμπλοκή με τα γυρίσματα των ταινιών.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein (Spiderman: Homecoming), ενώ το σενάριο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Υπάρχει πάντως μπόλικος καιρός μπροστά μας για να θεωρούμε δεδομένο οτιδήποτε έχει να κάνει με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC που θα μας προσφέρει τα Χριστούγεννα την ταινία του Aquaman.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: