Η ταινία της χρονιάς πλησιάζει: Αυτό είναι το τελικό trailer για το Irishman του Σκορσέζε
News

Η ταινία της χρονιάς πλησιάζει: Αυτό είναι το τελικό trailer για το Irishman του Σκορσέζε

Στις 21 του μήνα θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες το Irishman του Μάρτιν Σκορσέζε ενώ στις 27 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο και στο Netflix και οι προσδοκίες που έχει δημιουργήσει είναι τεράστιες.

Ο Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Frank Sheeran, ενός βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που γίνεται στην πορεία εκτελεστής της μαφίας και ίσως να είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Jimmy Hoffa.  Το σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο I Heard You Paint Houses του Charles Brandt,  έχει υπογράψει ο Steven Zaillian που έχει δουλέψει ξανά με τον Σκορσέζε στο Gangs of New York ενώ το βιογραφικό του περιέχει ακόμα ταινίες όπως τα Moneyball, The Girl With the Dragon Tattoo και American Gangster.

Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον Jimmy Hoffa, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ταινία αποτελεί την πρώτη του συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Ο Τζο Πέσι που κέρδισε όσκαρ για τα Καλά Παιδιά υποδύεται το μέλος της μαφίας, Russell Bufalino, ενώ το καστ συμπληρώνεται από τους Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Ray Romano και Anna Paquin. Το τελικό trailer είναι εδώ και φυσικά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ