Ταινία ενηλίκων και εντελώς διαφορετική από την πρώτη το δεύτερο μέρος του IT
News

Ταινία ενηλίκων και εντελώς διαφορετική από την πρώτη το δεύτερο μέρος του IT

Μέσα σε ένα μήνα το IT κατάφερε να γίνει η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να φέρνει λεφτά στα ταμεία.

Σιγά σιγά όμως η κουβέντα θα αρχίσει να μεταφέρεται στην δεύτερη ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2019. Λογικά μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε τα πρώτα νέα για το κάστινγκ των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τους πιτσιρικάδες στην ενήλικη ζωή τους ενώ αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Bill Skarsgard θα επιστρέψει στον ρόλο του Pennywise.

O 27χρονος ηθοποιός που θα παίξει και στο επερχόμενο τηλεοπτικό Castle Rock, μίλησε για τη δεύτερη ταινία και τόνισε ότι θα ήθελε να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.«H πρώτη ταινία δούλεψε πολύ καλά σε αυτό που προσπάθησε να κάνει που ήταν στην ουσία η ιστορία των παιδιών. Τα γνώρισε ο κόσμος και τα αγάπησε. Η δεύτερη ταινία θα είναι για τους ενήλικους. Και νομίζω ότι ο σωστός τρόπος προσέγγισης θα είναι να φτιάξουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αξίζει να διερευνήσουμε τις πιο ψυχολογικές πτυχές του τρόμου αλλά και την ύπαρξη αυτή της οντότητας (σ.σ. εννοεί τον Pennywise).

Αν διαβάσετε το βιβλίο θα δείτε ότι μπαίνουν στο μυαλό του και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να επισκεφθούμε αυτό το μέρος».

Το δεύτερο ΙΤ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ