Τα καταθλιπτικά τραγούδια έχουν την ίδια επίδραση με το sex!
News

Τα καταθλιπτικά τραγούδια έχουν την ίδια επίδραση με το sex!

Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι αν βάλουμε να ακούσουμε δακρύβρεχτες μπαλάντες, την ώρα που η διάθεση μας δεν είναι καλή, θα γίνουμε χειρότερα ή απλά θα αρχίσουμε να κουτουλάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Ξεχάστε αυτά που νομίζατε και αυτό γιατί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα τα πιο καταθλιπτικά τραγούδια έχουν στην πραγματικότητα θετική επίδραση στη διάθεση μας.

Πως μπορεί να συμβεί αυτό θα ρωτήσετε και δίκιο θα έχετε, αφού η λογική αντίδραση που θα είχε ένας άνθρωπος, που μόλις έχει χωρίσει από τον έρωτα της ζωής του και παίζει στο ραδιόφωνο το «someone like you» της Adele θα ήταν «Γιατί θεέ μου γιατί».

Ο David Huron, καθηγητής μουσική στο πανεπιστήμιο του Ohio πιστεύει ότι τα καταθλιπτικά τραγούδια βοηθούν στην απελευθέρωση προλακτίνης στον εγκέφαλο.

Τα επίπεδα της προλακτίνης συνήθως αυξάνονται μετά τη σωματική άσκηση, τα γεύματα, και τη σεξουαλική επαφή.

Άρα εμείς που δεν είμαστε επιστήμονες βγάζουμε εύκολα το συμπέρασμα ότι οι μπαλάντες είναι υποκατάστατο του σεξ.

Οπότε σκεφτείτε τι θα γίνει αν ακούτε μπαλάντες την ώρα του σεξ.

Προλακτίνη στο φουλ!

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/jgLcYQpJb3E” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ