Τα πετάει όλα η Τζένιφερ Λόρενς στο Red Sparrow
Movies

Τα πετάει όλα η Τζένιφερ Λόρενς στο Red Sparrow

Εδώ και λίγες ημέρες προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους το Red Sparrow με την Τζένιφερ Λόρενς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η 27χρονη ηθοποιός υποδύεται μία Ρωσίδα που αναγκάζεται να γίνει κατάσκοπος, με την ταινία να περιλαμβάνει τις πρώτες γυμνές σκηνές της καριέρας της. Για καθαρα… δημοσιογραφικούς λόγους έχουμε εδώ το βίντεο με την επίμαχη σκηνή. Μπορείτε να το δείτε αμέσως μετά την σύνοψη της ταινίας.

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Είναι πρίμα μπαλαρίνα με τέτοια ένταση, που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν της τυχαίνει ένας τραυματισμός που την αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα της, η Ντομίνικα και η μητέρα της αντιμετωπίζουν ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης για να γίνει η νέα στρατιώτης της σχολής «Σπουργίτι», μίας μυστικής υπηρεσίας που εκπαιδεύει ξεχωριστούς νεαρούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλο. Αφού υπομένει τη σαδιστική, διεστραμμένη διαδικασία εκπαίδευσης, αναδύεται ως το πιο επικίνδυνο «Σπουργίτι» που έχει βγάλει ποτέ η υπηρεσία. Η Ντομίνικα, πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει πως είναι ο μόνος τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ