Τα ντραμς των Anthrax στην αίθουσα του θρόνου!
Game of thrones

Τα ντραμς των Anthrax στην αίθουσα του θρόνου!

Αν κάποιος μας ρωτήσει, με τι στο διάολο ασχολείται επιτέλους αυτό το site που έχετε, εμείς θα του πούμε. Με metal και Game of Thrones.

Οπότε αυτή η είδηση που θα διαβάσετε συνοψίζει με λίγα λόγια την ταυτότητα του site.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Scott Ian τα ντραμς για το επόμενο άλμπουμ των Anthrax θα ηχογραφηθούν στην αίθουσα του θρόνου στα στούντιο του Game of Thrones.

Πως κι έτσι, θα ρωτήσετε και δίκιο θα έχετε αφού κι εμείς την ίδια απορία είχαμε.

Ο Scott Ian έχει ένα φίλο που δουλεύει στο οικονομικό τμήμα του HBO, αυτός ο φίλος του γνώρισε τον DB Weiss΄, που είναι εκ των δημιουργών της σειράς και όπως αποδείχθηκε και μεγάλος φαν των Anthrax.

Οπότε ο Ian δεν έχασε την ευκαιρία και ρώτησε αν θα ήταν εφικτό να κάνουν τις ηχογραφήσεις των ντραμς στο στούντιο όπου στεγάζεται η αίθουσα του θρόνου στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας. O Weiss ενθουσιάστηκε, το θέμα προχωράει και το νέο άλμπουμ των Anthrax αναμένεται κάποια στιγμή το 2015.

Να θυμίσουμε εμείς ότι ο Scott Ian είναι fanboy σε κάτι τέτοια αφού είχε κάνει cameo εμφάνιση και σε επεισόδιο του Walking Dead ως ζόμπι.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρούμε κι εμείς μία άκρη και να κάνουμε μία από τις εκπομπές του Rock is Dead Radio από εκεί. Θα βάλουμε όμως μαξιλαράκι στο θρόνο δεν πρέπει να είναι και πολύ βολικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: