Τα νέα μέλη των Slipknot δεν είναι ακόμα επίσημα μέλη
News

Τα νέα μέλη των Slipknot δεν είναι ακόμα επίσημα μέλη

Το νέο άλμπουμ των Slipknot, The Gray Chapter, είναι έτοιμο, κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και μάλιστα έχουμε ακούσει και ένα σωρό τραγούδια μέσα από αυτό.

Ίσως το μοναδικό κομμάτι ανακοινώσεων που δεν έχει γίνει ακόμα είναι αυτό της ταυτότητας των νέων μελών, αν και είναι κοινό μυστικό ότι αυτοί είναι οι Alessandro “Vman” Venturella ( μπάσο) και Jay Weinberg (ντραμς).

Ειδικά στην περίπτωση του μπασίστα η ταυτότητα αποκαλύφθηκε από τα τατουάζ που έχει στα χέρια του και είδαμε στο βίντεο κλιπ του The Devil in I.

Ο Corey Taylor αναγνώρισε ότι δεν το σκέφτηκαν σωστά.

«Κάποιοι είδαν τα τατουάζ και έκαναν τη σύνδεση. Ήμουν τόσο θυμωμένος. Σκέφτηκα “γιατί δεν του είπαμε να βάλει γάντια;”. Νόμιζα ότι τα είχαμε προβλέψει όλα. Έβαλε κουκούλα, από πάνω τη μάσκα και αφήσαμε τα τατουάζ για να τα δουν όλοι».

slipknotbassisidentityrevealed_638

Όσο για το ποια είναι η θέση των νέων μέχρι στιγμής στο συγκρότημα, ο Corey ήταν ξεκάθαρος: «Δεν είναι επίσημα μέλη της μπάντας ακόμα. Είναι άνθρωποι που απλά παίζουν μαζί μας. Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν θα γίνουν κανονικά μέλη. Σε αυτή τη μπάντα μπορείς να κερδίσεις τα πάντα. Δεν χρειάζεται απλά να πάρεις την ευκαιρία αλλά να αποδεικνύεις την αξία σου στη συνέχεια. Και μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: