Τα αποτελέσματα της Wrestlemania
News

Τα αποτελέσματα της Wrestlemania

Μπροστά σε ένα κοινό στο Σαν Φρανσίσκο που έσπασε ρεκόρ σταδίου πραγματοποιήθηκε η 31 Wrestlamania.

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα. Αναλυτικό review θα έχουμε το απόγευμα.

Fatal Four Way Tag Team Championship Match: Σε ένα χαοτικό ματς οι Tyson Kidd και Cesaro διατήρησαν τον τίτλο τους.

Andre The Giant Memorial Battle Royal: Η μεγάλη κόντρα Miz και Mizdow αποτυπώθηκε τελικά στο ρινγκ, ο Mizdow απέκλεισε τον Miz, αλλά νικητής ήταν ο Big Show.

Ladder Match For The Intercontinental Championship: To πρώτο επίσημο ματς της βραδιάς βρήκε τον νικητή τον Daniel Bryan που άνοιξε την αυλαία της φετινής Wrestlemania όπως τελείωσε την περυσινή. Πανηγυρίζοντας. Αυτή τη φορά όμως όχι τον μεγάλο τίτλο αλλά αυτόν του Intercontinental champion.

Randy Orton vs. Seth Rollins: Με ένα ονειρικό RKO o Orton πήρε τη νίκη.

Sting vs. Triple H: Τη νίκη πήρε ο Triple H αλλά το γεγονός δεν ήταν αυτό. Είδαμε μέσα σε 20 λεπτά να περνάνε από μπροστά μας όλα τα μέλη της NWO και της DX σε μία αναβίωση των Monday Night Wars.

AJ Lee and Paige vs. The Bella Twins: Αν και οι περισσότεροι πίστευαν ότι αυτός ο αγώνας θα πήγαινε στις αδερφές Bella για να έχουν και αυτές μία Wrestlemania στιγμή στην καριέρα τους, η AJ Lee πήρε τη νίκη για την ομάδα της.

United States Championship Match: Rusev vs. John Cena: O Rusev μπήκε στο στάδιο με… τανξ! H Lana πέταξε τα τακούνια και περπατούσε ξυπόλητη. O John Cena νίκησε.

The Undertaker vs. Bray Wyatt: O Undertaker εμφανίστηκε μετά από ένα χρόνο και έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Και κέρδισε κιόλας.

WWE World Heavyweight Championship Match: Brock Lesnar (c) (with Paul Heyman) vs. Roman Reigns:Τα σούπλεξ του Brock Lesnar στον Roman Reigns ήταν πάνω από δέκα. O Reigns έφαγε περισσότερο ξύλο από όσο έφαγε ο John Cena στο Summeslam. Και όμως πήγε να το γυρίσει. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Seth Rollins και έκανε cash in στη βαλίτσα του! Και είναι πλέον ο νέος WWE World Heavyweight Champion.

Προσπαθώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου αυτή τη στιγμή. Ήταν τόσο καλό! Αναλυτικά θα τα γράψουμε το απόγευμα της Δευτέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: