Οι System of a Down θα βγάλουν νέο άλμπουμ, αλλά μην ρωτήσετε πότε!
Music

Οι System of a Down θα βγάλουν νέο άλμπουμ, αλλά μην ρωτήσετε πότε!

Σε όλο αυτό το διάστημα των δέκα χρόνων που έχουν περάσει από την τελευταία φορά που οι System of a Down έβγαλαν άλμπουμ, ο πιο θετικός από τους τέσσερις στην επαναδραστηριοποίηση αρχικά και στο ενδεχόμενο νέας δουλειάς στη συνέχεια, ήταν ο Shavo Odadjian.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος που ετοιμάζεται για την Waking The Souls περιοδεία, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε νέο άλμπουμ το 2015 ή το 2016 ήταν σαφής. Ναι θα βγάλουν νέο άλμπουμ, αλλά καλύτερα να μην υπολογίζουμε το πότε θα γίνει αυτό.

«Δουλεύουμε συνέχεια. Δεν θέλω να σας δώσω χρονοδιάγραμμα, γιατί δεν θέλω να πέσω έξω. Αλλά όταν είναι έτοιμο ο κόσμος θα το ακούσει.

Είμαστε στο χώρο εδώ και 20 χρόνια, έτσι κάποιες φορές πρέπει να απομακρύνεσαι λίγο από τα φώτα και να επιστρέφεις με ανανεωμένη ενέργεια και όλες αυτές τις νέες επιρροές που σου δίνουν έμπνευση. Αυτό κάναμε. Όλοι νόμιζαν ότι διαλυθήκαμε, αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Το μόνο που κάναμε ήταν κερδίσουμε ενέργεια και εμπειρίες. Αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Είμαστε αδέλφια. Θα «έτρωγα» σφαίρα για κάθε έναν από αυτούς» .

Άχου τα μωρέ να πούμε εμείς αρχικά και να συμπληρώσουμε «ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ».

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ