Συνταρακτική δικαίωση του Roxx από τον σκηνοθέτη του νέου Star Wars
News

Συνταρακτική δικαίωση του Roxx από τον σκηνοθέτη του νέου Star Wars

Ο τίτλος της νέας του Star Wars ανακοινώθηκε στις 23 Ιανουαρίου και ήταν φυσικά «The Last Jedi». Από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει εδώ στο Roxx…

Ο τελευταίος Τζεντάι, λοιπόν και φυσικά είναι μια σαφής αναφορά στον Λουκ Σκάιγουοκερ που τον είδαμε για πολύ λίγο στο φινάλε του The Force Awakens και αναμένεται να έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.

Έλα όμως που μετά την ανακοίνωση άρχισαν ατελείωτες συζητήσεις για το αν ο τίτλος είναι στον ενικό ή τον πληθυντικό και ποιος είναι ο τελευταίος Τζεντάι ή οι τελευταίοι Τζεντάι.

Ακόμα και η εταιρεία παραγωγής που φέρνει την ταινία στην Ελλάδα την προμοτάρει έτσι:

Ήρθε λοιπόν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δικαιώσει απόλυτα το Roxx που κοιτάει πάντα το προφανές και δεν ψάχνει κρυμμένα νοήματα. Που και να υπήρχαν δεν θα τα καταλαβαίναμε είναι η αλήθεια.

Δήλωσε λοιπόν στο Good Morning America:

Ήταν τόσο αστείο όταν ο κόσμος άρχισε να συζητάει το θέμα γιατί δεν έχει περάσει κάτι τέτοιο ποτέ από το μυαλό μου. Είναι ενικός. Λένε στο Frce Awakens ότι θα βρουν τον τελευταίο ναό των Τζεντάι. Ο Λουκ είναι ο τελευταίος Τζεντάι.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη δικαίωση  Rian Johnson και να ξέρεις ότι από εδώ και πέρα σε θεωρούμε επίτιμο μέλος του Roxx.

Αν δεν έχετε δει ακόμα το πρώτο trailer του Last Jedi κάντε το τώρα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: