Συνοδευτική σειρά του νέου Batman έρχεται στο HBO MAX
News

Συνοδευτική σειρά του νέου Batman έρχεται στο HBO MAX

Μία νέα σειρά που θα εξελίσσεται στο αστυνομικό τμήμα του Gotham City ετοιμάζει η DC και πήρε μάλιστα το πράσινο φως για την πρώτη σεζόν από το HBO MAX. Το πρότζεκτ θα έχει την επιμέλεια του Matt Reeves και του δημιουργού του Boarwalk Empire, Terence Winter, που υπογράφει και το σενάριο.

Η σειρά που προς το παρόν δεν έχει τίτλο, θα εξελίσσεται στον κόσμο που φτιάχνει ο Reeves για τη νέα ταινία του Batman (αναμένεται στους κινηματογράφους το 2022) και έχει στόχο να εμπλουτίσει το σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη και είναι το πρώτο πρότζεκτ μετά τη νέα συνολική συμφωνία που έκανε με τη Warner Bros.

«Αυτή είναι μία καταπληκτική ευκαιρία, όχι μόνο επεκτείνω το όραμα για τον κόσμο που φτιάχνω στην ταινία, αλλά και να εξερευνήσω διαφορετικές πτυχές που μόνο ένα τέτοιο πρότζεκτ μπορεί να μου προσφέρει» δήλωσε ο Matt Reeves.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν στη σειρά θα κάνει πέρασμα και ο ίδιος ο Batman που θα υποδύεται στην ομώνυμη ταινία ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Φυσικά η νέα σειρά, δεν θα έχει καμία σχέση με το Gotham που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό και εξελισσόταν και αυτή στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: