Συναυλίες και σινεμά για εμβολιασμένους εξετάζει η κυβέρνηση

Roxx |

Με τους ρυθμούς του εμβολιασμού να προχωρούν πλέον με ικανοποιητικούς ρυθμούς και στη χώρα μας, έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζονται τα νέα μέτρα που θα ισχύουν για την διαχείριση της πανδημίας.

Μία από τις σκέψεις που κάνει η κυβέρνηση είναι να πάμε το επόμενο διάστημα σε προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους.Τα σενάρια λοιπόν λένε ότι  η άρση περιορισμών για πλήρως εμβολιασμένους θα αφορά στην ελεύθερη είσοδο χωρίς μέτρα σε μαζικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, γήπεδα και κέντρα διασκέδασης.

Δεν διευκρινίζεται πάντως αν αυτά τα μέτρα θα περιλαμβάνουν ξεχωριστούς χώρους για εμβολιασμένους και μη ή αν θα φτάσουμε σε είσοδο μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πάντως που μας έρχεται από την Αμερική είναι η συναυλία των Foo Fighters σε λίγες ημέρες στο Madison Square Garden με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους.

Από την κυβέρνηση πάντως λένε ότι τα μέτρα θα ισχύσουν από τη στιγμή που όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν πρόσβαση στον εμβολιασμό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ