Συμφώνησε να παραδοθεί στη αστυνομία για εντελώς άσχετη υπόθεση ο Marilyn Manson

Roxx |

Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει καταιγισμός καταγγελιών για τον Marilyn Manson, για βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις, βίαιες συμπεριφορές και πολλά άλλα, όμως μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής αρνείται τα πάντα.

Όπως ανακοινώθηκε όμως από τη αστυνομία του New Hampshire ο Manson συμφώνησε και θα παραδοθεί για μία υπόθεση απλής επίθεσης για την οποία εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης. Η είδηση για το ένταλμα είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό και είχε να κάνει με μία συναυλία του το 2019 όταν σύμφωνα με καταγγελία είχε επιτεθεί άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε το live για εταιρεία παραγωγής.



Τώρα μάθαμε και τι επίθεση ήταν αυτή. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Manson είχε φτύσει στην κάμερα. Το άτομο που έκανε την καταγγελία υποστήριξε ότι εκτός από την κάμερα το σάλιο του Manson πέτυχε και τον ίδιο. Η υπόθεση πλέον πάει δικαστικά και ο τραγουδιστής λογικά θα πληρώσει εγγύηση αν και στην συγκεκριμένη πολιτεία το συγκεκριμένο αδίκημα τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος και δύο χιλιάδες δολάρια πρόστιμο. Αυτό που ακολουθεί είναι βίντεο από το περιστατικό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ