Συμφωνία-σοκ στο Hollywood επηρεάζει HBO, Warner και DC

Roxx |

Τεράστια αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη WarnerMedia αφού όπως έχει διαρρεύσει βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις για συγχώνευση όλων των τμημάτων της εταιρείας με το Discovery.

H απόφαση πάρθηκε φυσικά από την AT&T που είναι η μητρική εταιρεία της Warner Media και έχει προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.Όλα τα σημάδια και οι πληροφορίες δείχνουν ότι δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η συμφωνία. Η είδηση που αποκάλυψε την Κυριακή το Bloomberg άφησε έκπληκτα πολλά από τα υψηλόβαθμα στελέχη της WarnerMedia που δεν είχαν ιδέα σε πόσο προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, στην κορυφή του νέου σχήματος θα τοποθετηθεί ο CEO του Discovery, David Zaslav, που είχε υπό την επίβλεψη του μέχρι σήμερα τα Discovery, TLC, Animal Planet, OWN, Food Network και HGTV.

Η φήμη που έχει στην πιάτσα ο Zaslav, είναι ενός ανθρώπου που θέλει γρήγορα αποτελέσματα και δεν διστάζει να προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές όταν αυτά δεν έρχονται. Και προφανώς όλα αυτά έχουν προκαλέσει πανικό σε στελέχη και ανθρώπινο δυναμικό στη Warner Media που έχει περάσει από μία σειρά σαρωτικών αναταράξεων αλλά και απομακρύνσεων τα τελευταία χρόνια. Α

Από την τεράστια αυτή συμφωνία αναμένεται να επηρεαστούν, το HBO, τα κανάλια της Turner Broadcasting, η Warner Bros και φυσικά η DC.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ