Superman: Ο Χένρι Κάβιλ θα βάλει ξανά τη στολή!
News

Superman: Ο Χένρι Κάβιλ θα βάλει ξανά τη στολή!

Ειδησεογραφικά οι τελευταίες ημέρες ανήκουν στη DC με την ανακοίνωση ότι το Snyder Cut της Justice League θα προβληθεί τελικά το 2021, αλλά και την κουβέντα που πάει να ανοίξει για το Director’s Cut του Suicide Squad.

Και τώρα έχουμε άλλη μία ένδειξη για τα μελλοντικά πλάνα της Warner Bros. αφού σύμφωνα με το Deadline ο Χένρι Κάβιλ ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη στολή του Superman αλλά όχι σε σίκουελ του Man of Steel, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα τον δούμε στα σίκουελ της Wonder Woman και του Suicide Squad που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αλλά ούτε και στην ταινία του Batman. Χωρίς λοιπόν να έχει διευκρινιστεί το που ακριβώς θα κάνει την εμφάνιση, έχουμε ως δεδομένο ότι οι επόμενες ταινίες που θα μπουν στη διαδικασία των γυρισμάτων σύντομα, είναι το δεύτερο Shazam, η συνέχεια του Aquaman και το Black Adam με τον Dwayne Johnson.

Ο Χένρι Κάβιλ έκανε ντεμπούτο στο ρόλο, με το Man of Steel του 2013 και συνέχισε με το Dawn of Justice και την ταινίας της Justice League. Αν και το πλάνο της Warner Bros δεν έμοιαζε να τον περιλαμβάνει, ο ηθοποιός είχε κάνει πολλές γνωστή την επιθυμία του να επιστρέψει.

Λογικά αυτή η εξέλιξη τον βγάζει και από την κουβέντα που υπήρχε (πιο πολύ ως φήμη) για μετακόμιση του στο σύμπαν της Marvel στο ρόλο του Wolverine.

Αυτή την εποχή πάντως, ο Κάβιλ ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του Witcher που έκανε τεράστια επιτυχία στο Netflix τον Δεκέμβριο που μας πέρασε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ