Stu Block για τον Jon Schaffer: «Ξέρει και ο ίδιος ότι τα έκανε σκ@τα»
News

Stu Block για τον Jon Schaffer: «Ξέρει και ο ίδιος ότι τα έκανε σκ@τα»

Μετά από 10 χρόνια στους Iced Earth, ο Stu Block αποχώρησε από τη μπάντα τον Φεβρουάριο, την εποχή που ο Jon Schaffer ήταν ακόμα στη φυλακή για τη συμμετοχή του στο «ντου» των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Ο 44χρονος επέστρεψε στην προηγούμενη μπάντα του, τους Into Eternity και τώρα για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στα όσα συνέβησαν.

«Όλοι παίρνουμε κακές αποφάσεις, αλλά τα έκανε εντελώς σκατά. Και είμαι σίγουρος ότι το ξέρει και ο καθένας με μισό εγκέφαλο το ξέρει. Ξεπέρασε μία γραμμή κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα. Και είναι κρίμα γιατί είχε πολλά μπροστά του. Πονάει, γιατί έχεις τόσα πολλά σχέδια και ξαφνικά πάει και κάνει κάτι και δεν μπορείς να τους πεις και τι να κάνει γιατί έχει ισχυρή άποψη» δήλωσε αρχικά ο Stu.

«Δεν τον μισώ όμως. Απλά λυπάμαι. Λυπάμαι που τα πράγματα κατέληξαν έτσι. Και ίσως μία μέρα μιλήσουμε ξανά. Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά νομίζω ότι ξέρει ότι έχω μια θέση στην καρδιά μου για αυτόν γιατί έχω δει να κάνει υπέροχα πράγματα για τους άλλους. Απλά θέλω να προχωρήσω παρακάτω. Έτσι έχουν τα πράγματα».

O Jon Schaffer έκανε συμφωνία να συνεργαστεί με τις Αρχές και δίνει πληροφορίες με αντάλλαγμα να εκτίσει μικρότερη ποινή φυλάκισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ