Στριμώχνει τον Marilyn Manson το δικαστήριο για τη μήνυση της ηθοποιού του Game of Thrones
News

Στριμώχνει τον Marilyn Manson το δικαστήριο για τη μήνυση της ηθοποιού του Game of Thrones

Μία από τις πολλές καταγγελίες για κακοποίηση κατά του Marilyn Manson ήταν και αυτή της Esmé Bianco, γνωστής από την παρουσία της στο Game of Thrones. Και είναι η πρώτη μήνυση που φαίνεται ότι θα έχει εξελίξεις, αφού ο δικαστής που την εξέτασε αποφάσισε ότι η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τα γεγονότα που εξετάζονται.

Η νομική ομάδα του Manson προσπάθησε να πείσει ότι όλα αυτά εμπίπτουν στους νόμους περί παραγραφής.

Ο δικαστής αναφέρει ότι οι ένορκοι μπορούν να αποφασίσουν ότι η επίδραση των καταγγελλόμενων περιστατικών, ανάμεσα τους οι φαινόμενες απειλείς για την ασφάλεια της καταγγέλλουσας, την νόμιμη παρουσία της στη χώρα και την καριέρα της μπορεί να διατηρείται για πολλά χρόνια μετά την τελευταία της επαφή με τον Manson. O δικαστής έδωσε εντολή στον Manson να απαντήσει για κάθε μία από τις κατηγορίες ξεχωριστά μέσα σε διάστημα 14 ημερών.

Η σχέση τους άρχισε το 2011 όταν αυτή μετακόμισε στο σπίτι του και τότε ξεκίνησε όπως λέει ο εφιάλτης, με τον τραγουδιστή να την χαράζει πολλές φορές με μαχαίρι, να μην την αφήνει να κοιμηθεί και να μην της επιτρέπει να τρώει αν δεν φάει αυτός πρώτα.

Η Esmé Bianco λέει ότι όταν προβλήθηκαν τα πρώτα επεισόδια της συμμετοχής της στο Game of Thrones έδειχνε τις σκηνές σε κόσμο που βρισκόταν στην έπαυλη του και τους έλεγε: «Αυτή είναι η κοπέλα μου. Είναι πουτ@ν@. Κοίταξτε τα βυζι@ της».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και την έκανε να φύγει από το σπίτι, λέει πως ήταν μια φορά που ο Manson την κυνηγούσε μέσα σε αυτό με ένα… τσεκούρι.

Η καταγγελία της Bianco είναι μία από τις πολλές που έχουν γίνει από την αρχή της χρονιάς για τον Manson. Μετά από αυτή της Evan Rachel Wood, που άνοιξε το… χορό,  η δισκογραφική του έβαλε τέλος στη συνεργασία τους, ενώ η συμμετοχές του στα American Gods και Creepshow κόπηκαν από τις παραγωγές των σειρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ